Název | Množství a jednotka |
---|---|
Madeirské víno | 100 ml |
hlíva ústřičná | kousek |
silný hovězí vývar | 400 ml |
tymián | 1/4 lžičky |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžička |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr |
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Postup: Indickou okurku - cca 400g - oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi 3 - 5mm.... zobrazit recept
Postup: Vejce s cukrem šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí - asi 10 minut. Přidáme... zobrazit recept
Postup: 1 dl oleje promícháme s mletou paprikou , chilli kořením, drceným rozmarýnem a... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...